Суднобудівний завод "Арес" запустив перший із 122 човнів берегової охорони, що випускаються для турецьких сил безпеки

Судноремонтний завод "Арес" запустив перший із 122 човнів берегової охорони оригінального та місцевого дизайну, що випускаються для командування берегової охорони Туреччини та Генерального управління безпеки.

У заяві, зробленій в Twitter-акаунті компанії, було зазначено наступне: "Ми пишаємося запуском у море прототипу одного зі 122 човнів, що є першим таким проектом у найбільшому серійному суднобудівному проекті у світових архівах суднобудування. Знову перший, знову АРЕС ..."

Суднобудівний завод Арес, який працює в Анталії, за 6 років передасть загалом 122 човни, із них 105 - командуванню берегової охорони Туреччини, а 17 - Генеральному управлінню безпеки.

Човни будуть патрулювати 24/7 по всіх набережних Туреччини, починаючи від Хопа до Іскендеруна, задля запобігання нелегальній імміграції та участі у гуманітарних заходах.

Особливості човнів берегової охорони

Оригінальні човни місцевої розробки повністю оснащені місцевим обладнанням.

Човни довжиною 12 метрів мають швидкість 35 вузлів.

Вони також будуть оснащені медичним обладнанням та спец. обладнанням, яке можна використовувати для порятунку біженців, жертв та для допомоги в штормовому та відкритому морі.

Човни з рятувальною платформою ззаду також будуть використовуватися у випадку поранення та смерті.

 

Оставьте комментарий