Розпочато виробництво запчастин та деталей для проекту HÜRJET

Успішно завершена фаза критичної перевірки дизайн-проекту реактивних навчальних та легких ударних літаків (HÜRJET), який був розпочатий у 2017 році за рахунок власних ресурсів Турецької аерокосмічної компанії (TUSAŞ) для задоволення потреби в реактивних навчальних літаках на національній та міжнародній арені.

Підійшли до кінця зустрічі щодо критичного дизайну HÜRJET, які Туреччина з нетерпінням очікує побачити в небі, а безперервна робота інженерів Турецької аерокосмічної компанії (TUSAŞ) нарешті завершена і проекти літака заморожені.

Деталі та монтажні комплекти HÜRJET, збір яких розпочнеться в червні 2021 року, вже зайняли свої місця на робочих поверхнях.

Серед цілей - реалізація наприкінці 2022 року першого безпечного польоту в конфігурації, зазначеній в рамках проекту, завершення сертифікаційних процедур до кінця 2025 року та запуск варіанту реактивного навчального літака.

Коефіцієнт завершення проектної діяльності команди проекту, в якому працювало близько 500 інженерів, досяг приблизно 66 відсотків.

 

Оставьте комментарий