Понад 115 тисяч людей відвідали SAHA EXPO

536 3D-продуктів було представлено на першій у світі 3D виставці оборонної промисловості SAHA EXPO, в якій взяли участь 290 компаній.

9 травня завершився перший у світі ярмарок оборонної промисловості SAHA EXPO, організований SAHA Istanbul, який був створений з метою розвитку національних систем в оборонній промисловості, цивільній авіації та космічному секторі. За багаточисельними запитами інтернет-ярмарок був продовжений до 9 травня 2021 року; 290 компаній виставили 536 товарів у 3D вимірі. Ярмарок відвідало понад 115 тисяч людей та було проведено понад 32 тисячі зустрічей B2B, де внутрішні та національні сили оборони Туреччини були відкриті для світу. Другий ярмарок оборонної, аерокосмічної та космічної промисловості SAHA EXPO відбудеться в Стамбульському виставковому центрі 10-13 листопада 2021 року.

SAHA EXPO, що привнесла новий дух у традиційну концепцію ярмарок оборонної промисловості Стамбулу та прийняла багато компаній цього сектору, завершилася з великим інтересом. Ярмарок, який зібрав промисловців сектору, розробників технологій та вітчизняні та закордонні закупівельні делегації, які прагнуть купувати продукцію, був відвіданий понад 115 тисячами людей, 98 тисячами місцевих жителів та 17 тисячами іноземців. На ярмарку було проведено 32 832 зустрічі B2B, де 290 компаній представили 536 3D продуктів.

У перший день на виставці SAHA EXPO, де оборонні сили Туреччини були перенесені у віртуальний світ, 102 компанії виставили свої 3D-продукти. Ця кількість досягла 290 завдяки активній участі відвідувачів. Знову ж таки, у перший день кількість виставлених товарів зросла з 355 до 536.

На ярмарку демонстрували товари, які не були представлені раніше

Оцінюючи ярмарок, Халук Байрактар, голова правління SAHA Стамбул, заявив наступне: "Ми мали можливість показати світу виробничий потенціал Туреччини в оборонній, авіаційній, морській та космічній промисловості за допомогою нашої виставки під керівництвом SAHA Стамбул. Оскільки відвідуваність нашого ярмарку була доволі інтенсивною, ми перенесли дату закінчення з 9 квітня на 9 травня. На наш ярмарок завітало багато компаній та представників держав від таких важливих учасників оборонної промисловості, як Північна та Південна Америка, Європа, Близький Схід, Північна Африка та Африка, Далекий Схід, Україна та Росія. На ярмарку була продемонстрована продукція, вироблена учасниками сектору в оборонній промисловості, яка раніше ніде не була представлена ​. Завдяки ярмарку була обговорена співпраця, яка внесе вагомий внесок у національний технологічний розвиток. Ми будемо продовжувати вносити нове до заходів, які збільшують внесок нашого кластеру в сектор та Національний технологічний розвиток".

Також були представлені TİHA та ATAK

BİTES, член SAHA Istanbul та компанії ASELSAN, розробив XperExpo, спеціальний віртуальний додаток для ярмарку. Завдяки цьому додатку учасники мали можливість ознайомитися з продуктами та каталогами, відвідати стенди ярмарку, який складався з трьох основних залів. Учасники також змогли переглянути рекламні відео про товари та компанії та взяти участь у спільних відеоконференціях. На ярмарку були представлені продукти та системи, розроблені сотнями компаній оборонної та авіаційної промисловості, зокрема Безпілотні літальні апарати Akıncı (TİHA), Cezeri, вертоліт ATAK, національний бойовий літак TB2 та ракетні системи. Двигуни TJ 300 і PG 50, відомі як авіаційні двигуни Туреччини, гармати SAR 762 MT та SAR 127 MT також вперше були виставлені на виставці SAHA EXPO.

Фізичний ярмарок відбудеться 10-13 листопада 2021 року на площі більшій в 5 разів.

Другий ярмарок оборонної, аерокосмічної промисловості SAHA EXPO (нагадаємо перший відбувся у 2018 році) відбудеться в Стамбульському виставковому центрі 10-13 листопада 2021 року. Ярмарок об’єднає основних виробників платформ, постачальників та компанії, які хочуть взяти участь у цих секторах та які виробляють продукцію для оборонної, авіаційної, морської та космічної галузей. Відвідувачі та закупівельні делегації з багатьох країн, включаючи Європу, Америку, Африку, Близький Схід, Україну, Росію, Малайзію, Індонезію, Бангладеш та Індію, відвідають ярмарок, де буде підписано багато міжнародних угод та який пройде на площі у 5 разів більшій за ту, на якій проводився ярмарок у 2018 році

Оставьте комментарий