ULAK Haberleşme представляє на SAHA EXPO свої вітчизняні комунікаційні рішення

Перший вітчизняний і національний виробник базових станцій Туреччини ULAK Haberleşme бере участь у ярмарках і заходах у країні та за кордоном, демонструючи свої рішення та проводячи рекламні заходи.

ULAK Haberleşme, яка також брала участь у Міжнародній виставці оборонної, авіаційної та космічної промисловості SAHA EXPO, організованому SAHA Istanbul під егідою Президентства за підтримки 6 міністерств і Управління оборонної промисловості (SSB), представляє внутрішні комунікаційні рішення для учасників.

Продовжуючи внесок у безпечні та стійкі системи зв’язку в державному та приватному секторах, Компанія також представляє вітчизняні системи інфраструктури 5G, рішення для безпечного зв’язку та програми для розумного міста.

Компанія, яка провела продуктивну виставку із зустрічами B2B та підписала угоди, вживає заходів для встановлення як національного, так і міжнародного співробітництва.

Компанія представляє високопоставленим відвідувачам, яких вона приймає на ярмарку, розроблені нами безпечні комунікаційні продукти та рішення з підходами нового покоління.

ULAK Haberleşme продовжить свою діяльність до останнього дня SAHA EXPO.

Виставка, яка протягом останніх 2 днів буде відкрита для відвідувачів, завершиться 26 жовтня.

Залишити коментар