ASSAN Group Savunma підписала різні угоди з EDGE і LAHAB

Міжнародна виставка оборонної та аерокосмічної промисловості SAHA EXPO, де збираються державні установи, постачальники, науково-дослідні центри та університети оборонної та аерокосмічної промисловості, а також основні та субпідрядники, є ареною нових угод і співпраці.

ASSAN Group Savunma, яка бере на себе відповідальність у сфері авіаційних бомб, проектів з виробництва важкої зброї та боєприпасів, а також виробництва частин і підсистем для бойових машин, також проводить зустрічі щодо співпраці з вітчизняними та іноземними органами попиту та виробниками платформ на SAHA EXPO, де вона бере участь потужністю своїх нових продуктів і потужністю масового виробництва.

У цьому контексті ASSAN Group Savunma підписала різні угоди з EDGE та компанією EDGE LAHAB, що базується в Об’єднаних Арабських Еміратах (ОАЕ).

У публікації компанії в соціальних мережах на цю тему була зроблена наступна заява: «Ми, у якості Assan Group Savunma Sanayi A.Ş., підписали різні угоди з EDGE та LAHAB із Об’єднаних Арабських Еміратів у рамках SAHA EXPO 2024. У рамках цих угод буде здійснюватися співпраця з виробництва авіаційних бомб серії MK для задоволення регіональних і глобальних потреб, а також придбання потужностей для виробництва стандартних авіаційних бомб НАТО і Варшави для LAHAB, а також спільне виробництво енергетичних матеріалів, стосовно яких існують труднощі в плані процесів виробництва та постачання. Як Assan Group, ми продовжуємо нашу роботу, щоб пропонувати нашу потужність виробництва до світових ринків. Нехай укладені угоди про виробництво та співпрацю будуть корисними для нашої країни та всіх наших зацікавлених сторін».

 

Залишити коментар