Titra Teknoloji представляє свої новітні продукти та системи на SAHA EXPO

Міжнародна виставка оборонної та аерокосмічної промисловості SAHA EXPO, організована у Стамбулі SAHA Istanbul, найбільшим промисловим кластером Туреччини та Європи, під егідою Президентства та за підтримки 6 міністерств і Управління оборонної промисловості триває.

Titra Teknoloji, компанія Pacific Teknoloji, яка працює в секторі оборонної промисловості, представляє свої новітні продукти та системи своїм відвідувачам на SAHA EXPO, що проходила в Стамбульському виставковому центрі з 22 по 26 жовтня.

Представляючи на виставці свої продукти ALPİN, DELİ 2, DELİ Mini, Merküt і Dumrul, компанія вживає заходів для покращення своїх оборонних можливостей і сприяє зростанню оборонної промисловості шляхом підписання нових угод про співпрацю, а також проведення рекламних заходів.

У цьому контексті Titra Teknoloji, яка підписала угоди про наміри співпраці з Meteksan Savunma, REPKON і Nardan (Nardan Güç Dönüşüm Sistemleri), продовжить представляти відвідувачам свої інноваційні та національні продукти та оцінювати можливості співпраці під час виставки.

 

Залишити коментар