Sekizaltmış Teknoloji представила рюкзак MS-23 на SAHA EXPO

Компанія «Sekizaltmış Teknoloji ve Savunma Sanayi» бере участь зі своїми інноваційними рішеннями у Міжнародній виставці оборонної та аерокосмічної промисловості SAHA EXPO 2024, де 1478 компаній з понад 120 країн-учасниць представляють багато інновацій: від безпілотних літальних апаратів і наземних транспортних засобів до домашніх роботів, від військово-морських систем до технологій нового покоління. Компанія представляє свою продукцію відвідувачам на стенді 4F-13.

У цьому контексті Sekizaltmış Teknoloji, яка керується принципом внутрішнього та національного виробництва Туреччини та пропонує інноваційні рішення для підвищення національної обороноздатності, вперше показала своє рішення для рюкзака MS-23 на SAHA EXPO.

Рюкзак MS-23, вирізняючись своїми потужними функціями глушіння, оптимізованими як для мобільного, так і для стаціонарного використання, є ефективним рішенням проти передових загроз безпілотної системи.

Особливості рюкзака MS-23:

Можливість обороту на 360 градусів: пристрій має здатність обертатися на 360 градусів, щоб забезпечити повний захист від загроз навколишнього середовища.

Одночасне втручання в діапазони позиціонування та зв'язку: MS-23 нейтралізує загрози шляхом блокування як позиціонування, так і діапазонів зв'язку.

Регульована вихідна радіочастотна потужність: ця функція, яка дозволяє користувачам встановлювати оптимальний баланс між безпекою та ефективністю глушіння, робить MS-23 незамінною технологією в цій галузі.

Довгострокова робота та висока потужність: завдяки міцній конструкції пристрій забезпечує надійну роботу під час тривалої роботи.

Залишити коментар