Підписано угоду про спільне дослідження та виробництво першого в Туреччині проекту безпілотного морського транспортного засобу

У рамках першого в Туреччині проекту безпілотного морського транспортного засобу, який виконується під керівництвом компаній «Anadolu Robotik» і «Sekizaltmış Teknoloji ve Savunma Sanayi A.Ş.», було успішно укладено угоду про спільні НДДКР, розробку та виробництво на церемонії підписання, що відбулася на SAHA EXPO.

Церемонію підписання відзначили як важливий переломний момент для розвитку вітчизняних і вітчизняних технологій в ОПК.

На церемонії були присутні голова правління Anadolu Robotik Мехмет Акіф Курт та інша зацікавлена ​​сторона проекту, Голова ради директорів Sekizaltmış Teknoloji ve Savunma Sanayi A.Ş. Енсар Чалишкан. Ця підписана угода зміцнить довгострокову співпрацю партнерів проекту та сприятиме зміцненню обороноздатності Туреччини.

Sekizaltmış Teknoloji ve Savunma Sanayi A.Ş. і представники Anadolu Robotik підкреслили, що цей проект спрямований на розвиток нових технологій у сфері безпілотних морських транспортних засобів і що внутрішні виробничі потужності будуть збільшені. Також було зазначено, що ця угода є частиною мети Туреччини щодо зменшення зовнішньої залежності в оборонній промисловості.

На церемонії також поділилися подробицями щодо майбутніх розробок та внеску проекту. Було зазначено, що підписана угода зміцнить місце Туреччини в оборонній промисловості на регіональному та глобальному рівнях.

Залишити коментар