MENATEK зустрічає своїх потенційних клієнтів на SAHA EXPO

Компанія MENATEK, яка надає послуги з виробництва, тестування та постачання від легкої броньованої до гусеничної військової техніки, маючи півстолітній галузевий досвід у тактичних і бойових платформах, продовжує вдосконалювати свої можливості та оцінювати нові види співпраці, беручи участь у зустрічах оборонної промисловості вдома та за кордоном.

У цьому контексті MENATEK зайняв своє місце на SAHA EXPO, де зібралися державні установи в оборонній та аерокосмічній промисловості, головні підрядники, виробники підсистем, постачальники, науково-дослідні центри та університети, а також міжнародне співробітництво з професіоналами з багатьох країн світу.

Компанія, яка працює для охоплення зацікавлених сторін, які беруть участь на місцевих і міжнародних платформах, приймає своїх відвідувачів, демонструючи свої рішення на стенді номер 7D-06.

Компанія, яка пропонує надійні рішення та нові перспективи своїм зацікавленим сторонам і портфоліо клієнтів у секторі, продовжує оцінювати можливості співпраці.

Міжнародна виставка оборонної та аерокосмічної промисловості SAHA EXPO, на якій виставляються новітні технології, завершиться 26 жовтня.

 

Залишити коментар