Sekiz Altmış Teknoloji демонструє свої інноваційні рішення на SAHA EXPO

Міжнародна виставка оборонної та аерокосмічної промисловості SAHA EXPO, організована SAHA Istanbul під егідою Президентства за підтримки 6 міністерств і Управління оборонної промисловості (SSB), вчора відчинила свої двері для відвідувачів.

На виставці SAHA EXPO, яка приймає понад тисячу компаній, 390 з яких закордонні, турецькі компанії оборонної промисловості демонструють свою продукцію, вітають своїх відвідувачів і підписують нові співпраці.

Компанія Sekizaltmış Teknoloji ve Savunma Sanayi, яка базується на принципі внутрішнього та національного виробництва Туреччини та працює над підвищенням національної оборонної спроможності та пропонує інноваційні рішення, також зайняла своє місце на цій важливій зустрічі турецької оборонної промисловості.

Компанія Sekizaltmış Teknoloji, яка нещодавно представила свої продукти, такі як підхмарний електричний БПЛА NE-3.14R і рюкзак MS-23, ефективне рішення проти загроз передових безпілотних систем, вітає своїх відвідувачів на своєму стенді 4F-13.

Демонструючи свої інноваційні рішення в оборонній та аерокосмічній галузях, компанія продовжує переговори, щоб сприяти технологічному прогресу в оборонній промисловості Туреччини та відкрити двері для нової співпраці.

Залишити коментар