Meteksan і TITRA Teknoloji підписали угоду про наміри співпраці

Турецькі компанії оборонної промисловості продовжують підписувати нові угоди про співпрацю на виставці SAHA Expo, яка організована з метою відкриття світові внутрішнього виробничого потенціалу оборонної, авіаційної, морської та космічної промисловості.

У цьому контексті було підписано угоду про наміри співпраці між Meteksan Savunma і TITRA Teknoloji  щодо інтеграції радара MILSAR SAR/MTI в безпілотний вертоліт ALPİN.

Підписи поставили Генеральний директор TITRA Екрем Унлю, акціонер-засновник TITRA Мухаммед Селам Донмез, заступник генерального директора Meteksan Бурак Акбаш та генеральний директор Meteksan Аділ Бактир.

Компанія Meteksan Savunma  повідомила про угоду: «На виставці SAHA EXPO 2024 між TITRA Teknoloji і Meteksan Savunma  була підписана угода про співпрацю щодо інтеграції радара MILSAR SAR/MTI в безпілотний вертоліт ALPİN. Бажаємо удачі».

Завдяки цій співпраці вперше з’явиться можливість отримання зображення безпілотного підхмарного радару.

ALPİN

Безпілотний вертоліт ALPİN — це безпілотний/автономний безпілотний літальний апарат, який змінює механізми керування та інтерфейси пілотованого гелікоптера з двома людьми та керує системними сервоприводами за допомогою розробленої системи автопілота.

ALPİN, який може злітати/приземлятися вертикально за допомогою однієї кнопки, є першим безпілотним вертольотом у Туреччині, який може виконувати поставлені завдання повністю автоматично та перевозити корисне навантаження 200 кг, включаючи паливо.

Залишити коментар