CTech виграв тендер НАТО

CTech виграв тендер на систему захисту від електронних перешкод (EPMS) наземних систем супутникового зв’язку, який було відкрито Агентством систем зв’язку та інформації НАТО (NCIA) в рамках пакета можливостей «Послуги передачі супутникового зв’язку».

CTech виграв тендер, відкритий NCIA, на нове покоління електронної системи захисту від перешкод (EPMS), яка має замінити попередні версії системи. Розроблений компанією CTech SecureARX буде повністю інтегрований у супутникові наземні системи НАТО як критично важливі фіксовані або портативні станції та платформи відповідно до Угоди про стандартизацію та з його додатковими можливостями, а SecureARX забезпечить безперервність операцій супутникового зв’язку НАТО.

Генеральний директор CTech Док. Джунейд Фират (Dr. Cüneyd Fırat) сказав: «Захищена та стійка до перешкод система супутникового зв’язку SecureARX спеціально розроблена, щоб задовольнити всі вимоги супутникового зв’язку у військових і державних сценаріях використання, для безпечного та гнучкого загоризонтного зв’язку фіксованого та мобільного наземного, морського та повітряних транспортних засобів у важких умовах».

Наголошуючи на прагненні CTech стати світовим брендом у сфері фіксованих і мобільних платформ зв’язку та безпечного зв’язку, стійкого до перешкод як для військових, так і для урядових програм, Фират сказав наступне: «Ми розробляємо модеми, які є стійкими до електронних перешкод і забезпечують безпечний супутниковий зв’язок. Ми багато працювали, щоб досягти цього результату. Ми провели зустріч і показ за участю Управління оборонної промисловості (SSB). Нашу продукцію перевірили, ми брали участь у багатьох комісіях, і турецька влада офіційно номінувала CTech для участі в цьому тендері. Після цього NCIA опублікувала відповідну угоду про стандартизацію та запрошення до участі в тендері на додаткові можливості. Ми добре підготувалися, наполегливо працювали і виграли цей тендер у дуже сильній конкуренції. Цей успіх також означає національну представницьку місію та є важливим показником рівня, якого наша країна досягла в цій сфері. Ми пишаємось і раді бачити результати рішучості, зусиль і терпіння, які ми демонстрували протягом багатьох років.

Ми продовжуватимемо досягати наших майбутніх цілей з таким же хвилюванням, сміливістю та рішучістю. Я повністю вірю, що ми досягнемо більшого успіху як на національному, так і на міжнародному рівнях. Крім того, цей тендер, виграний NCIA, технологічним і кіберцентром НАТО, стане сильним орієнтиром для нашої компанії на шляху до міжнародного ринку».

 

Залишити коментар