FNSS, SAHA EXPO 2024’te ürün ve sistemlerini tanıtıyor

İhtiyaca özel, etkin, güvenilir ve yenilikçi paletli ve tekerlekli zırhlı araçlar tasarlayan, üreten ve alanında dünya liderleri arasında kabul edilen bir kara savunma sistemleri firması FNSS, Türk savunma sanayiinin büyük buluşması SAHA EXPO’da yerini aldı.

FNSS’nin standında TEBER-II 30/40 Uzaktan Komutalı Kule entegre edilmiş PARS ALPHA 8x8 Yeni Nesil Tekerlekli Zırhlı Muharebe Aracı ve Deniz Kuvvetleri'nin envanterinde bulunan Zırhlı Amfibi Hücum Aracı (ZAHA) gibi ürünler sergileniyor.

FNSS ayrıca Türkiye’den ve dünyanın çeşitli ülkelerinden üst düzey ziyaretçilerini ağırlayarak ürün ve sistemlerinin tanıtımlarını gerçekleştiriyor.

Endonezyalı PT PINDAD ile ortak geliştirme ve üretim sözleşmesi kapsamında geliştirilecek olan KAPLAN ZPT’nin konsept tasarımını ilk kez SAHA EXPO’da sergileyen FNSS’nin ürünleri yoğun ilgi görüyor.

22-26 Ekim tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı’nda FNSS etkinlik boyunca tanıtım faaliyetlerini sürümeye ve yeni iş birliklerini değerlendirmeye devam edecek.

FNSS, SAHA EXPO 2024’te ürün ve sistemlerini tanıtıyor

Yorum yapın