Türksat, savunma sektörüne yönelik kabiliyetleri ile SAHA EXPO’da

Türksat A.Ş.’nin altın sponsorluğunda kapılarını açan Saha Expo 2024, 390’ı yurt dışından olmak üzere, binin üzerinde firmayı ağırlıyor. On binlerce ziyaretçinin katılımı ile başlayan etkinlikte Türksat, Ar-Ge ürünlerinin yanı sıra millî ve yerli PeycON ailesi antenleri ve savunma sektörüne yönelik kabiliyetleriyle yerini aldı.

Türksat A.Ş.; savunma, havacılık, denizcilik ve uzay endüstrisinin yerli üretim potansiyelini dünyaya açma amacıyla düzenlenen SAHA Expo’da yerli ve millî ürünleriyle yerini aldı. Türkiye’nin en büyük sanayi kümesi SAHA İstanbul tarafından düzenlenen SAHA EXPO Savunma ve Havacılık Fuarı bu yıl Türksat A.Ş.’nin altın sponsorluğu ile kapılarını açtı.

Fuara savunma sektörüne yönelik kabiliyetleri ve ürünleriyle katılan Türksat A.Ş., Türksat 6A ile 6’ya ulaşan haberleşme uydularının kapasitesine yönelik satış, tanıtım faaliyetleri ile iş birliği görüşmeleri gerçekleştirdi. Savunma, deniz, havacılık ve uzay sanayisindeki en gelişmiş teknolojilerin sergilendiği fuarda bölge ülkelerdeki savunma sektöründe fırsatları değerlendirmeye alan Türksat A.Ş., fuar süresince Ar-Ge ürünlerinin yanı sıra yerli ve millî PeycON ailesi antenlerini de tanıtacak. Beş gün sürecek SAHA Expo etkinliği boyunca  Türksat’ın 6A uydusu ile güçlenen uzay segmenti hizmetleri, sektör temsilcilerinin ve ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Yorum yapın