ULAK Haberleşme представить на SAHA EXPO свої вітчизняні комунікаційні рішення

ULAK Haberleşme представить відвідувачам вітчизняні інфраструктурні системи 5G, безпечні комунікаційні рішення та додатки для розумного міста на Міжнародній виставці оборонної, авіаційної та космічної промисловості SAHA EXPO.

У заяві установи зазначено, що SAHA EXPO пройде у Виставковому центрі Стамбула 22-26 жовтня цього року.

Зазначається, що ULAK Haberleşme представить учасникам свої вітчизняні та національні рішення на виставці, де очікується понад 150 тисяч професійних відвідувачів із приблизно 40 країн, також відмічається, що у рамках виставки будуть представлені вітчизняні системи інфраструктури 5G, безпечні комунікаційні рішення та додатки «розумного міста».

Заява містила наступну інформацію:

«ULAK, яка стала піонером у розвитку Туреччини 5G у внутрішньому та національному розвитку, продовжує робити внесок у безпечні та стійкі системи зв’язку в державному та приватному секторах за допомогою власних рішень, розроблених у цій галузі. На виставці будуть детально представлені базові станції LTE і 5G і додатки в різних вертикальних секторах. Крім того, послуги, які пропонує компанія, зроблять значний внесок у такі важливі сфери, як оборона, громадська безпека, охорона кордонів, комунікації та кібербезпека».

У заяві було зазначено, що ULAK Haberleşme підпише дві важливі угоди в рамках ярмарку, щоб посилити свою владу в секторі шляхом національного та міжнародного співробітництва.

«Це ще більше зміцнить лідерство ULAK у секторі»

Генеральний менеджер ULAK Haberleşme Рушен Кьомюрджю, чиї вислови були включені в заяву, зазначив, що вони будуть раді представити національні та місцеві комунікаційні рішення на SAHA EXPO, одній з найпрестижніших платформ оборонної промисловості.

Наголошуючи на важливості запровадження досліджень, які зміцнюють технологічну незалежність Туреччини під час події міжнародного значення, Кьомюрджю зробив наступну оцінку:

«Наші комунікаційні технології 5G і не тільки розроблені на місцевому та національному рівнях, щоб відповідати не лише сьогоднішнім потребам, але й потребам майбутнього. Ці рішення пропонують безпечну та стійку комунікаційну інфраструктуру в широкому діапазоні сфер, від оборонної промисловості до громадської безпеки, від транспорту до технологій розумного міста. SAHA EXPO пропонує нам чудові можливості для встановлення як національного, так і міжнародного співробітництва. Обмін інноваційними продуктами та рішеннями, розробленими нашими місцевими інженерами, на цій великій платформі також зміцнить лідерство ULAK у секторі. B2B зустрічі та угоди, які ми укладемо на виставці, будуть стратегічними кроками, які збільшать нашу владу не лише в Туреччині, але й у світовому масштабі. Ми з упевненістю дивимося в майбутнє відповідно до нашої місії зміцнення технологічної незалежності та посилення домінування вітчизняних рішень».

Джерело: АА

 

Залишити коментар