DASAL представить свої технології на SAHA EXPO

Компанія DASAL Havacılık Teknolojileri, створена у партнерстві з ASELSAN і Altınay Savunma Teknolojileri, оголосила у своїх облікових записах у соціальних мережах, що представить свої технології на Міжнародній виставці оборонної, авіаційної та космічної промисловості SAHA EXPO 2024, яка організована з метою відкриття внутрішнього виробничого потенціалу авіаційної, морської та космічної промисловості Туреччини у світі.

У публікації DASAL говориться про наступне: «Як DASAL Havacılık Teknolojileri, ми демонструємо оборонні технології майбутнього з нашою інженерною потужністю на SAHA EXPO'24. Ми запрошуємо всіх учасників на наш стенд, щоб побачити наші безпілотні літальні апарати та інтегровані системні рішення, які пропонують чудові результати у військовій сфері, отримати інформацію про наші інноваційні проекти та оцінити можливості співпраці».

Протягом чотирьох днів SAHA Expo компанія прийматиме гостей на стенді 2C-10B.

Компанія DASAL, яка з 2019 року займається розробкою конкурентоспроможних на міжнародному рівні безпілотних літальних апаратів для задоволення потреб державного, приватного секторів і різних зацікавлених сторін за кордоном, особливо підрозділів оборони та безпеки Туреччини, представить відвідувачам свої технології.

SAHA EXPO 2024 організовується SAHA Istanbul, найбільшим промисловим кластером Туреччини та Європи з понад 1200 компаніями та 29 університетами, під егідою Президента та Міністерства закордонних справ, Міністерства внутрішніх справ, Міністерства національної оборони, Міністерства промисловості та технологій, Міністерства торгівлі, Міністерства транспорту та інфраструктури Туреччини. Виставка проходитиме в Стамбульському виставковому центрі з 22 по 26 жовтня 2024 року за участі та підтримки Управління оборонної промисловості та інших цивільних і військових державних установ.

 

Залишити коментар