SDT готова до SAHA EXPO

Будучи компанією оборонної промисловості, яка розробляє вітчизняну продукцію та рішення в областях, заснованих на дослідженнях і розробках, SDT поділилася у своїх акаунтах у соціальних мережах наступним: «Поле довірено нам! Ми вже готові до Міжнародної виставки оборонної та аерокосмічної промисловості SAHA EXPO, де будуть представлені нові технології!».

SDT прийматиме своїх відвідувачів на стенді номер 5L-04 на Міжнародній виставці оборонної та аерокосмічної промисловості SAHA EXPO 2024, яка розпочнеться завтра.

Під час чотириденної виставки компанія проведе переговори про нову співпрацю.

SAHA EXPO 2024 організовується SAHA Istanbul, найбільшим промисловим кластером Туреччини та Європи з понад 1200 компаніями та 29 університетами, під егідою Президента та Міністерства закордонних справ, Міністерства внутрішніх справ, Міністерства національної оборони, Міністерства промисловості та технологій, Міністерства торгівлі, Міністерства транспорту та інфраструктури Туреччини. Виставка проходитиме в Стамбульському виставковому центрі з 22 по 26 жовтня 2024 року за участі та підтримки Управління оборонної промисловості та інших цивільних і військових державних установ.

Bu Haberi Diğer Dillerde De Okuyabilirsiniz

Залишити коментар