Meteksan Savunma, SAHA EXPO’da ziyaretçilerini ağırlayacak

Meteksan Savunma sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda “22-26 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı'nda yerimizi aldık.  Sizleri de standımıza bekliyor, birlikte bu heyecanı paylaşmak için sabırsızlanıyoruz!” ifadelerine yer verdi.

Şirket yeni radar sistemi HELRAD’ın da fuarda yer alacağını duyurdu:

“Döner kanatlı platformlarda deniz üzeri keşif ve gözetleme için kullanılmak üzere tasarlanan yeni radar sistemimiz HELRAD, ilk kez SAHA EXPO 2024 fuarında yerini aldı. HELRAD, deniz güvenliği, kaçakçılıkla mücadele ve düzensiz göç kapsamındaki su üstü unsurlarının takibinde Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet güçlerimizin yeni güç çarpanı olacak.”

Radar Sistemleri, Çevre Gözetleme Sistemleri, Elektronik Harp Sistemleri, Haberleşme Sistemleri, Elektro-Optik Sistemler, Sualtı Akustik Sistemler ve Platform Simülatörleri alanlarında çalışmalar yürüten Meteksan Savunma, Türkiye’nin ilk Sarf Edilebilir İnsansız Deniz Aracı “ULAQ KAMA”yı  da fuarda ziyaretçileriyle buluşturacak.

Meteksan Savunma ve Ares Tersanesi iş birliğinde geliştirilen ULAQ 12 ASuW Su Üstü Harbi İnsansız Deniz Aracı da fuar süresince Ataköy Marina’da ziyaret edilebilecek.

SAHA EXPO, yarın  kapılarını açacak: Avrupa’nın en büyük sanayi kümelenmesi SAHA İstanbul tarafından organize edilen SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı, bu yıl Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 22-26 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) gerçekleştirilecek.

Yorum yapın