Fora Grup Savunma Teknolojileri проводить зустрічі з міжнародними авторитетами

БАКУ (DEFENSEHERE) - Продовжуючи свою діяльність як компанія з управління проектами, що задовольняє потреби у військовій медицині, військових текстильних матеріалах, матеріалах кримінального розслідування, рішеннях для збереження та транспортування та матеріалах для спеціальних операцій, Fora Grup Savunma Teknolojileri бере участь у виставці в Азербайджані, де Туреччина показала високий показник участі з більш ніж 50 компаніями. Компанія зустрілася з потенційними клієнтами на Міжнародній виставці оборонної промисловості (ADEX 2024) і зробила кроки в напрямку нової експортної діяльності, а також працює над покращенням існуючих відносин з Азербайджаном.

Менеджер із корпоративних зв’язків Fora Grup Бюшра Андусе Аккаш (Büşra Anduse Akkaş) розповіла DefenseHere.com про діяльність і роботу компанії на ADEX.

Аккаш вперше надала інформацію про Fora Grup Savunma Teknolojileri і сказала наступне: «Це компанія, заснована в 2012 році. Ми займаємося виробництвом тактичних текстильних виробів, виробництвом військових текстильних виробів, виробництвом тактичних медичних матеріалів, і дистриб'юторством багатьох частин. Крім того, ми маємо вітчизняне виробництво травматологічних тренажерів. Ми виробляємо деякі тактичні медичні матеріали та текстильну групу на нашому заводі в Анкарі. Крім того, продовжується виробництво тренажерів і ми працюємо як субпідрядник щодо обслуговування та ремонту травматологічних симуляційних центрів».

Заявивши, що тактичні турнікети є одними з їхніх важливих продуктів, Аккаш також заявила, що вони розробили турнікет для зон перехрестя. Додавши, що вони зосереджені на експорті іншого свого продукту, симуляторів травм, Аккаш сказала: «Ми є основним постачальником для багатьох установ у штаті. Ми також працюємо як затверджений постачальник Міністерства національної оборони».

Аккаш продовжила свої заяви наступним чином:

«Ми експортуємо більш ніж у 30 країн. Ми маємо намір збільшувати цей показник з кожним днем. Звичайно, для цього важливо мати можливість зустрітися віч-на-віч з органами постачання та попиту в нашій країні та інших країнах і вислухати їх особисто. Саме тому виставки - це найгарніші та найправильніші місця для нас. Місця, де ми можемо зустрітися віч-на-віч з постачальниками або зв’язатися з органами постачання, зустрітися з органами постачання, краще прислухатися до їхніх потреб, покращити як себе, так і продукти, які ми виробляємо, і надати їм кращі послуги. Ось чому виставки так багато значать для нас».

Заявивши, що вони вже експортують продукцію до Азербайджану, але не вважають цього достатнім, Аккаш сказала: «Подібно до того, як ми служимо в якості схваленого постачальника Збройних сил Туреччини протягом 12 років, ми прагнемо отримати той самий потенціал для Азербайджану».

Оцінюючи ADEX, Аккаш сказала, що вони задоволені виставкою, яка пройшла для них доволі продуктивно, вони зустрілися з відповідними органами влади і очікують хороших відгуків.

Залишити коментар