Karel глобалізує свою потужність

Karel, яка розпочала свою діяльність як технологічна компанія в Туреччині в 1986 році та зробила собі ім’я в усьому світі завдяки 13 мільйонам користувачів, працює в 6 різних технологічних галузях – системи зв’язку, оборонна промисловість, корпоративні проекти, автомобільні технології та нові технології.

Karel також бере участь у виставках за кордоном, щоб зайняти більше місця на світових ринках, і демонструє свою продукцію та технології, здійснюючи міжнародну рекламну діяльність.

У цьому контексті Karel взяла участь в Азербайджанській міжнароднй виставці оборонної промисловості (ADEX), одному з найважливіших заходів оборонної промисловості в регіоні, який проходив у Баку, столиці Азербайджану.

Директор з розвитку бізнесу Karel Savunma Sanayi  Толга Канимтюрк (Tolga Kanımtürk) дав інтерв’ю для Defensehere.com на ADEX та розповів про сфери діяльності копанії і поділився своїми враженнями стосовно виставки.

Про відносини між Karel і Азербайджаном Канимтюрк сказав наступне:

«Ми не вперше беремо участь у виставці в Азербайджані. Ми вже брали участь з нашими засобами зв’язку. Можна говорити про радіозв’язок як про продукт, який ми тут виставили вперше. Радіоканал – це комунікаційна установка, яка забезпечує зв’язок по бездротовій лінії та встановлюється так, щоб антени бачили одна одну. Окрім цього, існують також комутаційні рішення, які забезпечують дротовий та бездротовий зв’язок, які добре відомі, і Karel має високу репутацію не лише в Азербайджані, а й в інших країнах. Так само ми тут виставляли цю продукцію. Деякі з цих продуктів використовуються тут. Можу сказати, що серед них продукти, якими відомий Азербайджан. Karel насправді велика компанія. Це відносно велика компанія в турецькому масштабі, де працює п'ятитисячний колектив. Оборона є не єдиною сферою її діяльності, вона також здійснює діяльність у цивільній сфері. У нас є компанія, яка на сьогоднішній день здійснює продажі в більш ніж 30 країнах. Оборона брала участь у полі з продуктами останнього десятиліття чи близько того. Ми продавали продукти, які ви тут бачите, в Азербайджан, Бангладеш, Пакистан і Катар. Ми пропонуємо рішення не тільки для наземних, але й для повітряних платформ. Ми також пропонуємо рішення для морських платформ. Звичайно, оскільки це Азербайджан, я можу сказати, що ми трохи більш приземлені. Але, як я вже сказав, у нас є амбітні, добре відомі продукти, які ми продаємо в багато країн».

Канимтюрк сказав про ADEX наступне: «Це була гарна виставка. Нас прийняли дуже добре. Як на мене, саме аспект гостинності був дуже гарним на цій виставці. Участь також зростає. Наскільки мені відомо, з Туреччини близько півсотні компаній. Це природньо, тому що всі хочуть бути тут і стати часткою результату нашої єдності. У цьому сенсі я вважаю виставку успішною для нас».

 

Залишити коментар