ASELSAN, SAHA EXPO 2024'te ürünlerini ve çözümlerini sergileyecek

Savunma sanayi firmalarından ASELSAN, İstanbul'da 22-26 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenecek SAHA EXPO 2024 Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı'nda ürünlerini ve çözümlerini sergileyecek.

SAHA EXPO 2024 Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı, 22-26 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. ASELSAN ise 2. salonda, 2C-12 numaralı stantta yer alarak misafirlerini ağırlayacak.

Firma, Askeri Haberleşme ve Bilgi Teknolojileri, Kamu Güvenliği Haberleşme ve Bilgi Teknolojileri, Uydu ve Uzay Teknolojileri, Aviyonik Sistem Teknolojileri, Elektro-Optik Sistem Teknolojileri, Mikroelektronik Sistem Teknolojileri, Güdüm ve Arayıcı Başlık Sistem Teknolojileri, Radar Teknolojileri, Elektronik Harp Sistem Teknolojileri, Komuta Kontrol Haberleşme Bilgisayar (C4I), Kara ve Silah Sistem Teknolojileri, Deniz Sistem Teknolojileri, Uzay, Hava ve Füze Savunma Sistem Teknolojileri, Güvenlik Sistem Teknolojileri, Ulaşım ve Akıllı Sistem Teknolojileri, Enerji Sistem Teknolojileri, Sağlık Sistem Teknolojileri gibi geniş çözüm yelpazesini son kullanıcılarla paylaşacak.

ASELSAN, yaklaşık 50 yıllık deneyimi ve 500’den fazla ürünü ile Türkiye’yi geleceğe taşıyan lokomotif kurumlardan biri olarak öne çıkıyor. Savunma teknolojileri ve sivil alanlarda çözümler sunuyor. Dünyanın en büyük 100 savunma sanayii şirketi (Defense News Top 100) listesinde 42. sırada yer alarak küresel pazarda sürdürülebilir büyümesini korumaya çalışıyor. ASELSAN ürün ve çözümlerini toplamda 80 ülkeye ihraç ediyor.

Yorum yapın