STM, ISC Türkiye 2024’e katıldı

STM, 17. Uluslararası Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı’na katılım sağladı.

STM bu katılımına ilişkin sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “T.C. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından, bu yıl ‘Siber Dayanıklılık ve Olgunluk’ temasıyla düzenlenen 17. Uluslararası Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı'nda (ISC Türkiye 2024) yerimizi aldık. Siber Güvenlik ve Bilişim Sistemleri Direktörümüz Bülent Arsal, etkinlikte düzenlenen ‘Siber Dayanıklılık ve Olgunluk’ oturumunda, STM'nin milli siber güvenlik çözümlerini ve Siber Vatan'da yürüttüğü çalışmaları katılımcılarla paylaştı.” ifadelerine yer verdi.

17'ncisi düzenlenen konferansın ana teması bu yıl "Siber Dayanıklılık ve Olgunluk" olarak belirlendi. T.C. Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde gerçekleştirilen konferansta; paneller, sunumlar, eğitimler ve davetli konuşmalarının yanı sıra araştırmacıların bildirilerine yer verildi.

Bilgi Güvenliği Derneği tarafından T.C. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi himayelerinde; Gazi Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen; Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ve Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından desteklenen, Uluslararası Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı; 2007 yılından beri Türkiye’nin bu alanlardaki bilimsel ve sektörel çalışmaların paylaşıldığı, üniversite-kamu-endüstri işbirliğinin geliştirildiği, kamunun bilgilendirildiği, eğitildiği, tüm bilim insanları, araştırmacılar ve sektörel uygulayıcılar arasında bilgi alışverişini sağlıyor.

Yorum yapın