PARS ALPHA 8x8 буде вперше виставлений у Туреччині на SAHA EXPO

PARS ALPHA 8x8, розроблений FNSS, буде представлений на Міжнародному ярмарку оборонної, авіаційної та космічної промисловості SAHA EXPO, який відбудеться в Стамбульському виставковому центрі з 22 по 26 жовтня SAHA Istanbul у партнерстві з глобальним інформаційним агентством Anadolu.

PARS ALPHA 8x8, який вперше був представлений на Всесвітньому оборонному шоу в Саудівській Аравії цього року, буде вперше представлений на місці свого народження на SAHA EXPO.

PARS ALPHA 8x8, який був створений для того, щоб механізована піхота могла успішно виконувати свої обов’язки на полі бою, виділяється як відображення досвіду FNSS у наземних системах і його передбачливості для задоволення мінливих вимог користувачів.

PARS ALPHA 8x8 є піонером інноваційних рішень у галузі бойових броньованих машин нового покоління, об’єднуючи на одній платформі технології, які включають чудову мобільність і живучість, довговічність, ситуаційну обізнаність і системи життєзабезпечення.

PARS ALPHA, який має чудову мобільність у будь-яких типах місцевості та погодних умов, створює різницю, поєднуючи повний привід, незалежну підвіску з регулюванням висоти та систему обертання всіх осей, яку FNSS випробував у своїх автомобілях 8x8, з інноваційним дизайном і рівномірним розподілом між осями завдяки передній силовій групі, що забезпечує мобільність.

Система гідропневматичної підвіски з регульованою висотою дорожнього просвіту забезпечує легку адаптацію до різних умов місцевості та позитивно сприяє зменшенню силуету автомобіля. Завдяки системі повороту всіх осей він забезпечує високу маневреність у полі з радіусом повороту, оптимізованим спеціально для житлових районів у вузькій місцевості.

PARS ALPHA, який може розвивати швидкість понад 115 кілометрів на годину, виділяється як варіант, якому віддадуть перевагу бронетанкові мотопіхотні підрозділи в усьому світі, завдяки своєму силовому пакету, функціям, які можуть блокувати систему рульового управління з усіх осей, і вдосконалена система підвіски, яка дозволяє регулювати висоту автомобіля для найкращого зчеплення з дорогою.

На додаток до переваг системи підвіски, її унікальна конструкція, яка забезпечує рівномірний розподіл між осями, гарантує, що транспортний засіб збереже свою рухливість і продовжить працювати, навіть якщо одне з коліс буде втрачено. Автомобіль, який має запас ходу понад 800 кілометрів, дозволяє долати далекі відстані без необхідності дозаправки.

Залишити коментар