REPKON вітає своїх відвідувачів на AUSA 2024

REPKON, який проводив міжнародну рекламну діяльність, беручи участь у ярмарках у Польщі, Австралії, Південній Африці та Азербайджані у вересні, оголосив, що продовжив зустрічати своїх відвідувачів, продовживши участь у міжнародних ярмарках у жовтні.

У своїй публікації в обліковому записі Linkedin REPKON сказав: «Перший день AUSA 2024 у Вашингтоні! Ми маємо честь приймати наших відвідувачів на стенді в залі А-107, де ми демонструємо наші новітні рішення та технології. Ми хочемо висловити щиру подяку всім нашим гостям, які відвідали наш стенд і виявили свою зацікавленість. Якщо ми ще не зустрілися, то ми з нетерпінням чекаємо на вас у наступні два дні».

Щорічні збори Асоціації армії США (AUSA 2024) проходять 14-16 жовтня у Вашингтоні, округ Колумбія. Подія збирає багато компаній, які формують майбутнє військових технологій.

REPKON, який здійснює міжнародну рекламну діяльність, беручи участь у виставках по всьому світу, демонструє на виставці свої новітні технології, які формують майбутнє оборонної промисловості

Залишити коментар