Türksat Ailesi Kürek Yarışması’nda buluştu

Türksat’ın 20. yılı vesilesiyle Türksat çalışanlarına yönelik düzenlenen Kürek Yarışması, Mogan Gölü’nde yapıldı.

Türksat’ın ilk kez gerçekleştirdiği Kürek Yarışması’na 48 takımdan 192 kişi katıldı. Yarışmacılar, belirlenen parkuru en hızlı sürede tamamlamak ve dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.

İzleyicilerin yoğun ilgisi ile tamamlanan yarışmalarda erkeklerde ilk sırayı alan Take2, kadınlarda birinci olan ve Butterflies ile karma grup birincisi Harmony takımlarına madalyalarını Türksat İdari ve Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Çöllüoğlu taktı.

Çöllüoğlu; Take2 takımından Cengizhan Kuruyüz, Hakan Güleç, Muhammed Mustafa Öztürk, Kemal Çağrı Bardakçı, Butterflies takımından Didem Yıkman, Seyran Özer Günüç, Tuğba Ertuğrul Ateş, Gülsüm Aytekin ve Harmony’den Akın Köşker, Nurullah Öztürk, Emrullah Çelik ve Fatma Beyza Şentürk’ü şampiyonluklarından dolayı tek tek tebrik etti.

Çöllüoğlu, Türksat Kürek Kulübü Yetkilileri Coğrafi Bilgi Teknolojileri Direktörlüğü Mustafa Aktaş ve Yazılım Geliştirme Direktörlüğü Proje Yöneticisi Burcu Yılmaz’a da organizasyona katkılarından dolayı plaket verdi.

Yorum yapın