Türksat, 17. Uluslararası Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı’na katılacak

Türksat, 17. Uluslararası Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı’na kayılacağını duyurdu.

Türksat’ın platin sponsoru olduğu "17. Uluslararası Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı" 16-17 Ekim 2024" tarihlerinde T.C. Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde gerçekleştirilecek.

Bu yılki teması "Siber Dayanıklılık ve Olgunluk” olan konferans;

  • Ülkemizin bilgi güvenliği alanındaki bilimsel ve endüstriyel çalışmalarının paylaşıldığı,
  • Üniversite-kamu-endüstri iş birliğinin geliştirildiği, toplumun bilgilendirildiği ve eğitildiği,
  • Bilim insanları, araştırmacılar ve sektördeki uygulayıcılar arasında bilgi alışverişinin sağlandığı en önemli etkinlik olarak kabul görüyor.

Bilgi Güvenliği Derneği tarafından T.C. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi himayelerinde; Gazi Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen; Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ve Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından desteklenen, Uluslararası Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı; 2007 yılından beri Türkiye’nin bu alanlardaki bilimsel ve sektörel çalışmaların paylaşıldığı, üniversite-kamu-endüstri işbirliğinin geliştirildiği, kamunun bilgilendirildiği, eğitildiği, tüm bilim insanları, araştırmacılar ve sektörel uygulayıcılar arasında bilgi alışverişini sağlıyor.

Yorum yapın