HAVELSAN KOVAN, BOTAŞ’ta canlıya alındı

Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi’nde (BOTAŞ) HAVELSAN’ın Milli Kurumsal Kaynak Yönetimi Sistemi KOVAN canlı kullanıma alındı.

HAVELSAN’dan konuyla ilgili yapılan paylaşımda “Ülkemizin en önemli kamu kurumlarından BOTAŞ’ta yeni nesil iş yönetim sistemimiz HAVELSAN KOVAN’ın satın alma yönetimi, malzeme yönetimi, stok yönetimi ve depo yönetimi modüllerini bugün canlıya aldık.  Milli yazılımlarla kurumlarımızın güvenliğine ve ülkemizin yabancı lisans maliyetlerinin azaltılmasına katkı sağlamanın gururunu yaşıyoruz. Hayırlı olsun.” ifadelerine yer verildi.

2021 yılında Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB), Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) ve HAVELSAN arasında, Milli Kurumsal Kaynak Yönetimi Sistemi KOVAN’ın kullanılmasına yönelik Mutabakat Muhtırası imzalandı. İş birliğine yönelik imzalar ise 26 Ekim 2022 tarihinde İstanbul’da atıldı.

Yeni nesil iş yönetim sistemi ile iş süreçleri bütünleşik bir sistem altında güvenilir, kolay ve izlenebilir olarak sağlanıyor.

Ürün hakkında daha fazla detaya buradan ulaşabilirsiniz: HAVELSAN KOVAN

Yorum yapın