ULAK Haberleşme TechAnkara Proje Pazarı’nda yer aldı

Türkiye'nin ilk yerli ve milli baz istasyonu üreticisi ULAK Haberleşme yurt içinde düzenlenen fuar, etkinlik ve sempozyumlarda yer alarak teknolojilerinin tanıtım ve sunumlarını yapmaya devam ediyor.

ULAK Haberleşme bu kapsamda en son olarak girişimcilik ekosisteminin güçlendirilmesi, yenilikçi fikirlerin hayata geçirilmesi ve ticarileştirilmesinin sağlanması amacıyla düzenlenen TechAnkara Proje Pazarı’nda yerini aldı.

Şirketten bu katılıma ilişkin yapılan paylaşımda “ULAK Haberleşme olarak TechAnkara Proje Pazarı’nda yer alarak ileri teknoloji çözümlerimizi sunduk. Dijital dönüşüm yolunda kritik öneme sahip projelerimizi paylaştığımız bu etkinlikte, yenilikçi teknolojilerimizle ülkemizin geleceğine katkıda bulunuyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Ankara Kalkınma Ajansı koordinasyonunda Ankara’daki teknoloji geliştirme bölgeleri, organize sanayi bölgeleri, kuluçka merkezleri, üniversiteler ve araştırma merkezleri başta olmak üzere tüm girişimcilik ekosistemi paydaşlarının katkısıyla düzenlenen bir teknoloji buluşması olan TechAnkara Proje Pazarı girişimcileri; yatırımcılar, mentorlar, danışmanlar ve potansiyel müşterilerle buluşturuyor.

Yorum yapın