ULAK Haberleşme, yerli çözümleriyle TEKNOFEST’te yer alacak

ULAK Haberleşme sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda  “Kablosuz İletişim Mühendislerimiz şimdi de Adana’da sınırları zorlamaya hazırlanıyor. 2-6 Ekim tarihlerinde Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda TEKNOFEST heyecanı ile buluşmaya hazır mısınız? Teknoloji tutkunlarını bu büyük deneyime ortak olmaya, geleceği şekillendiren çözümlerimizi yakından keşfetmeye davet ediyoruz. Haydi, iletişimin geleceğini birlikte yazalım.” ifadelerine yer verdi.

Yerli çözümleriyle B9 no.lu stantta ziyaretçilerini ağırlayacak olan ULAK Haberleşme, haberleşme teknolojilerinde yeni çözümler geliştirilmesine katkı sağlayacak.

TEKNOFEST’te bu yıl yerli ve milli kablosuz haberleşme teknolojilerinin geleceğini şekillendirecek Kablosuz Haberleşme Yarışması ilk kez teknolojiseverler ile buluştu.

Yeni nesil teknolojiler için yerli ve milli çözümler üreten ULAK Haberleşme tarafından düzenlenen yarışma, kablosuz haberleşme teknolojilerinde bilgi birikimini artırmanın yanı sıra geleceğin insan gücünü de yetiştirmeyi amaçlıyor.

Yorum yapın