ROBİT Teknoloji, ADEX 2024’te ürünleriyle ilgi odağı oldu

24-26 Eylül tarihleri arasında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen, 40 ülkenin katılım sağladığı Azerbaijan International Defense Exhibition’da (ADEX-2024) Türkiye en çok şirketle stant açan ülke oldu.

50’yi aşkın Türk firmasının katıldığı fuarda Türk savunma sanayii firmaları, yeni anlaşmalar imzaladı, ziyaretçilerini ağırladı ve ürünlerini sergiledi.

Bilgi Teknolojileri alanında katma değerli mühendislik çözümleri sunan ROBİT Teknoloji de fuarda yerini aldı.

Dron çözümleriyle ADEX’te yer alan Robit Teknoloji, FPV kamikaze dron AZAT ile fuar katılımcılarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. AZAT, bu fuar ile yeni tasarımıyla ilk kez yurt dışında sergilendi. Şirket, AZAT’a yönelik farklı heyetlerle verimli görüşmeler gerçekleştirdi.

Şirket ayrıca açtığı stantta, Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün ile Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in de olduğu,  Türkiye’den ve yabancı ülkelerden üst düzey ziyaretçilerini ağırladı. Ziyaretçiler, AZAT başta olmak üzere geliştirilen teknolojiler hakkında bilgi aldı.

Fuarda şirket, savunma yeteneklerini geliştirmek ve yeni iş birliği fırsatlarını değerlendirmek üzere faaliyet yürüterek yeni iş birliklerine kapı araladı.

Şirketin bu faaliyetleri ve sergilediği ürünler Azerbaycan medyasında da yankı buldu. Şirket tarafından Azerbaycan basınına yapılan açıklamalarda geliştirilen teknolojilerin özellikleri anlatıldı.

ROBİT Teknoloji, ADEX 2024’te ürünleriyle ilgi odağı oldu

Yorum yapın