CANiK ürünleri ADEX 2024'te yoğun ilgi gördü

CANiK, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen bölgenin en önemli savunma sanayii etkinliklerinden biri olan ADEX 2024'te yenilikçi çözümlerini sergiledi.

Avrasya ve Kafkasya başta olmak üzere, dünyanın dört bir yanından delegasyonları ve savunma profesyonellerini bir araya getiren fuarda CANiK, küresel savunma sanayii ortaklıklarını güçlendirmeye yönelik adımlar attı.

CANiK ürünleri fuar katılımcıları tarafından yoğun ilgi gördü. CANİK sosyal medyadan yaptığı videolu paylaşımda CANiK M2 QCB, CANiK M2F ve CANiK M3 makineli tüfekleri, AEI Systems VENOM LR 30x113 mm topunun öne çıktığını bildirdi.

Paylaşımda “CANiK ADEX 2024'te: Küresel Savunma Ortaklıklarını Güçlendiriyor. CANiK, AEI Systems ve UNIROBOTICS ile birlikte Bakü'deki ADEX 2024'e katıldı. Öne çıkanlar arasında CANiK M2 QCB, CANiK M2F ve CANiK M3 makineli tüfekleri, AEI Systems VENOM LR 30x113 mm topu ve UNIROBOTICS UKSS teknolojileri yer aldı. Bu katılım, CANiK’in küresel savunma ortaklıklarını güçlendirme kararlılığını vurgulamaktadır.” ifadelerine yer verildi.

CANiK’in ADEX’e katılımıyla bölgesel ve küresel ölçekte iş birliklerini genişletme ve yüksek kaliteli, güvenilir savunma ürünlerini tanıtma taahhüdünü yerini getirdiği belirtildi.

CANiK ürünleri ADEX 2024'te yoğun ilgi gördü

Yorum yapın