Відбулося святкування 37-ї річниці Фонду зміцнення збройних сил Туреччини

Генеральний директор Фонду збройних сил Туреччини (TSKGV) Білал Топчу: «Ми продовжуємо надавати нові продукти та нові запаси для оборонної промисловості Туреччини завдяки потужності нашого фонду та нашої нації».

Генеральний директор TSKGV Білал Топчу та співробітники фонду відвідали Мавзолей Ататюрка (Аниткабір) з нагоди 37-ї річниці заснування фонду. Делегація на чолі з Топчу пройшла «дорогу левів» і прийшла до мавзолею Газі Мустафи Кемаля Ататюрка. Після того, як Топчу поклав вінок до мавзолею Ататюрка, відбулася хвилина мовчання.

Потім Топчу пішов до вежі національного пакту, підписав спеціальну книгу Мавзолея і написав у книзі наступне:

«Величний Ататюрк. Ми тут на 37-му ювілеї Фонду зміцнення збройних сил Туреччини, який існує за підтримки великого турецького народу. Наш фонд продовжує свою місію сприяти збільшенню бойової потужності Збройних сил Туреччини шляхом розвитку національної військової промисловості, створення нових галузей військової промисловості та закупівлі військової зброї, інструментів та обладнання відповідно до установчого закону. Заснований 37 років тому з великою самовідданістю та зусиллями, Фонд збройних сил Туреччини досяг свого нинішнього рівня завдяки силі та підтримці, яку він отримує від своєї великої нації, зміцнюючи узи любові, встановлені з нашим народом. Завдяки цій цінній підтримці дочірні компанії фонду досягли значного прогресу з моменту свого заснування та стали лідерами турецької оборонної промисловості та мають право голосу у світі. Відзначаючи своє 37-річчя з великою честю та гордістю, Фонд збройних сил Туреччини продовжуватиме робити внесок у нашу незалежність, технологічний розвиток і нашу країну, а також працюватиме з сильним почуттям відповідальності та рішучості. З милосердям і вдячністю згадую вас, ваших побратимів, наших героїв-мучеників, які полягли за нашу країну, наших ветеранів, які пролили свою кров за ті самі ідеали. Нехай твоя душа спочиває з миром».

«Ми продовжимо пропонувати потужні технології та продукцію оборонної промисловості»

Генеральний директор TSKGV Топчу та співробітники фонду зібралися на об’єктах ASELSAN у Гьолбаші після церемонії в Мавзолеї.

Роблячи заяву для преси, Топчу сказав, що вони відсвяткували річницю заснування з великим ентузіазмом і гордістю.

Зазначаючи, що вони підготували новий комерційний фільм до річниці свого заснування, Топчу сказав: «Ми є фондом, який будує духовний міст між великою турецькою нацією та турецькими збройними силами. Ми опублікували гарне відео, наголошуючи на цьому, і поділилися ним із громадськістю. Ми керуємо великим портфоліо з нашими ASELSAN, ROKETSAN, TUSAŞ, HAVELSAN і більш ніж 70 дочірніми компаніями в рамках фонду. Ми продовжуємо запроваджувати нові продукти та нові запаси для оборонної промисловості Туреччини завдяки потужності нашої основи та нашої нації».

Підкресливши, що вони наголосили на цьому в опублікованому відео, Топчу продовжив наступне:

«Ми розповіли цю історію таким чином: історія нашого фонду є результатом любові до незалежності улюбленого турецького народу, їхньої любові до нації та їхньої праці на цьому шляху. Ми виразили це як подорож, змішану з інноваціями та технологіями. Ми поділилися з усім народом, що архітектором цієї подорожі є наша нація, а її гарантією є Фонд збройних сил Туреччини. З нашими компаніями в рамках Фонду, під керівництвом нашого Міністерства національної оборони та Управління оборонної промисловості, ми продовжуватимемо пропонувати потужні технології та продукцію оборонної промисловості нашим дружнім країнам у братських країнах, особливо Збройним силам Туреччини, як ми і робили досі».

Топчу відсвяткував 37-му річницю заснування, подякувавши громадянам, які досі підтримали фонд своїми пожертвами, а також співробітникам, які працюють у фонді.

– Пожертви на рахунок фонду можна зробити через e-Government

Нагадавши, що президент Реджеп Таїп Ердоган також є головою опікунської ради фонду, Топчу пояснив, що фонд має дуже сильну опікунську раду та раду директорів із міністром національної оборони Яшаром Гюлером і президентом оборонної промисловості Халуком Гьоргюном.

Топчу підкреслив, що наразі через різні канали були зроблені пожертви до фонду, і підкреслив, що фонд і компанії були засновані на ці пожертви і досі тривають до цього дня.

Заявивши, що інфраструктуру фонду також було оновлено, Топчу сказав: «Як третя установа після Червоного Півмісяця та AFAD, Фонд збройних сил Туреччини тепер приймає пожертви через електронний уряд. З нашими новими подарунковими картками ми створили дуже гарну інфраструктуру, де ви можете робити пожертви нашому фонду та надсилати подарункові картки своїм близьким як на день народження, так і в інші особливі дні».

Залишити коментар