Titra Teknoloji представила розроблені нею системи в Азербайджані

На виставці ADEX 2024 Titra Teknoloji представила БПЛА-камікадзе DELİ, БПЛА PARS, розроблений для місій розвідки та спостереження, і безпілотний вертоліт ALPİN.

Генеральний менеджер Pasifik Teknoloji і партнер-засновник Titra Teknoloji Мухаммед Селман Дьонмез у своїй заяві кореспонденту AA сказав, що компанія продовжує працювати над збільшенням експорту технологій з Туреччини.

Підкреслюючи, що Titra збільшуватиме свою діяльність на міжнародному рівні, особливо в дружніх і союзних країнах, використовуючи силу, отриману від Pasifik Teknoloji, Дьонмез заявив, що вони конкретизували свої цілі щодо оборонної промисловості, беручи участь у виставці ADEX.

Пояснюючи, що Titra створює інноваційні проекти в таких сферах, як системи безпілотних літальних апаратів, придатні для військового та цивільного використання, розумні системи охорони здоров’я, розумні міста, штучний інтелект, технології кібербезпеки, аналіз великих даних, Дьонмез сказав, що слідом за ALPİN, який був включений в інвентар як перший безпілотний гелікоптер Туреччини. Для виконання місій були підготовані такі продукти, як DELİ Kamikaze і PARS.

Заявивши, що ADEX є важливою можливістю для зміцнення існуючих відносин в Азербайджані та встановлення нових, Дьонмез сказав:

«Найголовніша наша мета – працювати над тим, щоб наша продукція була включена на озброєння азербайджанської армії на першому етапі. Одразу після цього ми, безумовно, хочемо реалізувати кооперацію з трансферу технологій і разом створити спільне виробництво. Наша головна мета – завоювати місце на міжнародному ринку, пропонуючи нашу продукцію оборонним галузям дружніх і союзних країн і співпрацювати з цими країнами.

Наші переговори з силовими структурами в Азербайджані тривають вже довгий час. В Азербайджані влада особливо зацікавилася нашим БПЛА DELİ 2 Kamikaze. У червні минулого року ми провели вибухові випробування з двома DELİ в нашій братській країні Азербайджан. Команда Азербайджану брала участь у випробуваннях, що проходили цього року в Коньї, як спостерігачі. Азербайджан – це країна, з якою ми зараз інтенсивно підтримуємо і надаємо пріоритети нашим відносинам. Ми продовжуємо наші зусилля, щоб вивести наші поточні продуктивні відносини на новий рівень».

Перший у Туреччині безпілотний гелікоптер ALPiN використовується для швидкого транспортування матеріалів та інших логістичних потреб у важкодоступні та ризиковані місця під час військових місій.

БПЛА DELİ Kamikaze, який має ефективну боєголовку, яку можна запускати з катапульти, і оснащений здатністю зграї, був доведений до стадії масового виробництва.

БПЛА PARS було розроблено як платформу, яка забезпечує можливості високоточної розвідки, спостереження та розвідки (ISR) з мінімальною радіолокаційною видимістю як для військових, так і для комерційних застосувань.

 

Залишити коментар