KoçSavunma представила свою інноваційну продукцію на навчаннях Nusret-2024 Invitation Exercise

Підприємства оборонної промисловості представили свої технології місцевим та іноземним учасникам у рамках заходу Nusret-2024, де навчання з гірничодобувної діяльності було організовано Туреччиною.

Виставка оборонної промисловості також була організована під час навчань, проведених командуванням мінного флоту під керівництвом командування військово-морських сил в Ізмірській затоці та районі Ереглі в Зонгулдаку.

KoçSavunma також взяла участь у виставці оборонної промисловості зі своїми національними інноваційними продуктами.

Сьогодні KoçSavunma на цю тему поділилися наступним: «У рамках навчань NUSRET 2024 ми продемонстрували наші інноваційні продукти, такі як інтелектуальна морська міна «MALAMAN», концепція точного мінування в повітрі та програмне забезпечення для центру обробки даних мінної боротьби на нашому танково-десантному кораблі TCG SANCAKTAR у Порті Ізміру Алсанджак. Ми безперервно працюємо над забезпеченням безпеки на морі за допомогою наших новаторських технологій в оборонній промисловості».

Навчання Nusret-2024

Навчання Nusret-2024, які почалися за участю загалом 22 кораблів, 13 з Туреччини, 9 з Румунії, Болгарії, Іспанії, Греції та Італії, проводяться в підхідних водах Ізмірської затоки та Ереглі. У навчаннях беруть участь 33 спостерігачі з 16 країн.

Залишити коментар