Компанія Robit Teknoloji провела продуктивні зустрічі щодо AZAT на ADEX

Туреччина, яка стала «країною, яка експортує найбільше безпілотних літальних апаратів (БПЛА)» завдяки успіху апаратів, розроблених Baykar і Турецькій аерокосмічній компанії (TUSAŞ), прагне розширити цей успіх зусиллями компаній, що виробляють БПЛА меншого класу.

Продукція турецької оборонної промисловості Bayraktar TB2, Bayraktar Akıncı, Anka та Aksungur досягла успіху за кордоном і підписала багато експортних контрактів. Завдяки цим досягненням Туреччина стала лідером на міжнародному ринку БПЛА. Турецькі компанії, які хочуть продовжити успіх Baykar і TUSAŞ у менших і різних класах, працюють над розробкою багатьох продуктів і представленням їх користувачам за кордоном.

Robit Teknoloji, одна з цих компаній, представила продукцію, яка з'явилася в результаті її роботи протягом певного часу на Азербайджанській міжнародній виставці оборонної промисловості (ADEX). AZAT, дрон-камікадзе FPV (дрон, який використовується для передачі зображення, отриманого з камери дрона, на окуляри пілота), який вперше виставлявся за кордоном із своїм новим дизайном на виставці зустріли із великим інтересом.

Директор з розвитку бізнесу Robit Teknoloji Ібрахім Їгіт Озбояджи у своїй заяві кореспонденту AA сказав, що вони відвідали ярмарок ADEX разом із AZAT після демонстрації, яку вони нещодавно провели з міжнародною делегацією.

Висловлюючи, що вони отримали великий інтерес на ярмарку після демонстрації технології, Озбояджи заявив, що вони мали продуктивні зустрічі з різними делегаціями щодо AZAT, який досяг стадії масового виробництва.

«Продукт, який має велике значення для вітчизняного виробництва»

Підкреслюючи, що виставка ADEX стане важливою віхою в відкритті AZAT, розробленого за вітчизняною технологією, на міжнародний ринок, Озбояджі сказав:

«Багато країн стукають у наші двері для передачі технологій. Можна сказати, що експортний шлях для AZAT відкрито. У нас є експортні переговори, які ми вивели на стадію контракту. З’явилися також можливості для бізнесу. Незабаром AZAT стане експортним продуктом, який літатиме на 3 континентах у різних кліматичних та екологічних умовах.

Незважаючи на те, що ярмарок був виставковим майданчиком, де багато компаній показали свої системи безпілотників, Robit Teknoloji відзначився дослідженням FPV, відмінним від традиційних продуктів із AZAT.

AZAT — продукт, який останнім часом має значимість у вітчизняному виробництві в країні. Незабаром Robit Teknoloji виведе цей продукт на міжнародну арену з новою виробничою потужністю та навчальними майданчиками та зробить внесок у розвиток технології БПЛА, якого наша країна досягла».

«Громадський сектор також важливий для нас»

Озбояджі заявив, що зібрати та об’єднати частини не означає створити продукт чи стати брендом, і сказав:

«Бути вітчизняною компанією і виробляти вітчизняну продукцію потрібно пройти серйозні етапи тестування та розробки продукту. У глобальному світі ця сфера є дуже конкурентоспроможною та містить дуже інноваційну роботу.

Розроблений для суворих умов на полі бою, AZAT має автопілот, драйвери двигунів, системи зв’язку, системи відеозв’язку, безпечні електронні системи стрільби та інтегровані системи програмного забезпечення високого рівня, які керують цими системами. Ми також інтегрували заходи швидкого обслуговування та післяпродажного обслуговування. Тривалість польоту, швидкість польоту, дальність і тип батареї можна змінювати за бажанням.

Щоб позитивно виділитися серед глобальної конкуренції, ми приділили особливу увагу внутрішнім підсистемам, розробці, тестуванню та стійкості. Виробництво невеликих виробів вимагає детальної та тонкої обробки, як-от мінімальний дизайн і автоматичне виробництво годинників. Ми створюємо кадри та забезпечуємо роботу в цій сфері».

Ібрахім Їгіт Озбояджи заявив, що вони не залишаться задоволеними лише військовою версією AZAT, і що рішення для потреб цивільного сектору також є в їх порядку денному.

Джерело: АА

 

Залишити коментар