Repkon Defence повернувся з Південної Африки з продуктивними зустрічами

Repkon Defence, який проводив міжнародну рекламну діяльність, беручи участь у ярмарках у Польщі та Австралії у вересні, також взяв участь і виставив свою продукцію та технології на Africa Aerospace and Defenсe (AAD) 2024, яка є однією із важливих оборонних виставок африканського континенту та проходила 18-22 вересня у Протерії, столиці Південної Африки.

Repkon Defenсe поділився дописом на Linkedin про свою участь у виставці: «Для нас було дуже приємно представити наші новітні продукти та інноваційні технології на AAD 2024 у Протерії. Ми приймали відвідувачів на стенді з нашими продуктами та технологіями, які відповідають актуальним потребам оборонної промисловості. Як REPKON DEFENCE ми проводили важливі зустрічі як з нашими існуючими клієнтами, так і з потенційними діловими партнерами. Ми хочемо подякувати всім нашим гостям, які відвідали наш стенд і проявили інтерес. До зустрічі на наступній виставці!»

Компанія повернулася з виставки з продуктивними зустрічами, на яких оцінювала можливості розвитку відносин з африканським регіоном

Залишити коментар