CANiK зайняв своє місце на ADEX 2024 для нових місій

У столиці Баку відкрилася 5-й Азербайджанська міжнародна виставка оборонної промисловості (ADEX 2024).

Виставка, за участі представників оборонної промисловості Туреччини, зібрала делегації та професіоналів галузі з усього світу, особливо з країн Євразії та Кавказу.

CANiK, одна з провідних компаній оборонної промисловості Туреччини, та дочірні компанії SYS Grup AEI Systems та UNIROBOTICS зайняли своє місце на виставці.

Крім великокаліберного кулемета CANiK 12,7x99 мм CANiK M2 QCB, який активно використовується ВМС Азербайджану, серед продуктів, які викликали великий інтерес учасників ADEX 2024, були моделі CANiK M2F і CANiK M3.

Представленими на виставці високотехнологічні дистанційно керовані збройові системи (UKSS), розроблені UNIROBOTICS, і всесвітньо відома VENOM LR середнього калібру із мінімальною відачею від AEI Systems привернули увагу як інноваційні рішення.

Компанії групи підтримуватимуть контакти протягом усього ярмарку, щоб посилити військову співпрацю в регіоні та представити свої інноваційні продукти новим користувачам у регіональному та глобальному масштабі.

Член правління CANiK, відповідальна за зовнішню торгівлю, Н. Дідем Арал сказала, що вони бачать в Азербайджані стратегічного партнера і вживають заходів для посилення співпраці.

Вказуючи на те, що вони пропонують високоякісні та надійні продукти для задоволення потреб Азербайджану в галузі оборони, Арал підкреслила, що використання їх продукції, особливо CANiK M2 QCB, збройними силами Азербайджану показує точку, на якій  дві країни укріпили свою співпрацю в сфері оборонної промисловості.

Заявивши, що вони бачать ADEX 2024 як можливість продовжити свою існуючу співпрацю з Азербайджаном і встановити нове стратегічне партнерство, Арал сказала: «Це найкраще представляє силу як CANiK, так і Туреччини в оборонній промисловості з перевіреними рішеннями в різних регіонах світу. Ми прагнемо досягти успіху та взяти на себе нові обов’язки. Ми прагнемо ще більше збільшити високу задоволеність, яку ми досягли нашою продукцією в Азербайджані, за допомогою нових продуктів. Як CANiK, ми рішуче продовжуємо нашу мету стати надійним брендом оборонної промисловості як на національному, так і на міжнародному рівнях».

 

Залишити коментар