REPKON і REPKON Defence вітають відвідувачів на ADEX 2024

REPKON, який проводив міжнародну рекламну діяльність, беручи участь у ярмарках у Польщі, Австралії та Південній Африці у вересні, демонструє свої рішення та технології на чергові зупинці, в Азербайджані.

Беручи участь в Азербайджанській міжнародній виставці оборонної промисловості, що проходила в Баку, столиці Азербайджану, REPKON приймав відвідувачів на своєму стенді в перший день.

Про перший день ярмарку REPKON висловився наступним чином:

«Перший день на ADEX 2024 Baku! Ми маємо честь приймати відвідувачів на нашому стенді 3A200, де ми демонструємо наші новітні рішення та технології. Ми хочемо висловити щиру подяку всім нашим гостям, які відвідали наш стенд і виявили свою зацікавленість. Якщо ми ще не зустрілися, то з нетерпінням чекаємо на вас найближчими днями».

У публікації REPKON Defenсe говориться про наступне: «Ми займаємо своє місце на виставці оборонної промисловості ADEX 2024, яка проходить в Баку 24-26 вересня. Ви можете відвідати наш стенд і ближче ознайомитися з нашими інноваційними продуктами та рішеннями, розробленими за допомогою високих технологій. Не забудьте відвідати наш стенд 3A200. Чекаємо на вас, щоб поговорити про останні розробки оборонної промисловості та разом творити майбутнє!»

Виставка, за участю турецьких компаній оборонної промисловості, триватиме до 26 вересня.

Виставка збирає делегації та професіоналів галузі з різних країн світу, особливо країн Євразії та Кавказу.

 

Залишити коментар