CANiK, ADEX 2024'te yeni stratejik ortaklıklar kuruyor

CANiK, bağlı olduğu Samsun Yurt Savunma (SYS) ile birlikte, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen bölgenin en önemli savunma sanayi etkinliklerinden biri olan ADEX 2024'te yenilikçi çözümlerini sergiliyor. Avrasya ve Kafkasya başta olmak üzere, dünyanın dört bir yanından delegasyonları ve savunma profesyonellerini bir araya getiren fuarda CANiK, küresel savunma sanayii ortaklıklarını güçlendiriyor.

CANiK’in yanı sıra, SYS Grup şirketlerinden AEI Systems ve UNIROBOTICS de fuarda yer alarak en son teknolojilerini sergiliyor. CANiK’in Azerbaycan Donanması tarafından aktif olarak kullanılan 12.7x99mm M2 QCB ağır makineli tüfeği, CANiK M2F ve CANiK M3 modelleri, fuarın öne çıkan ürünleri arasında yer alıyor.

AEI Systems dünyaca ünlü düşük geri tepmeli VENOM LR orta kalibre topunu tanıtırken, UNIROBOTICS ise ileri teknoloji Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri (UKSS) ile dikkat çekiyor. CANiK ve SYS Grubu, yenilikçi çözümleriyle küresel savunma alanında itibarını pekiştiriyor.

Bu katılımla CANiK, bölgesel ve küresel ölçekte iş birliklerini genişletme ve yüksek kaliteli, güvenilir savunma ürünlerini tanıtma taahhüdünü yerini getiriyor.

CANiK, ADEX 2024'te yeni stratejik ortaklıklar kuruyor

Yorum yapın