MKE демонструє свої інноваційні продукти на ADEX 2024

24-26 вересня 2024 року в Баку проходить 5-та Азербайджанська оборонна виставка ADEX 2024, яка є найбільшою та найважливішою подією у сфері оборони та безпеки не лише в Азербайджані, а й у регіоні.

Загалом у виставці беруть участь 23 країни, 33 іноземні делегації та 168 різних компаній з усього світу, особливо з країн регіону Незалежних Держав.

Виставка, яка у 2022 році відбулася вчетверте за участю MKE і прийняла 8900 відвідувачів, цього року привернула активну участь з Туреччини з понад 50 турецькими компаніями оборонної промисловості.

MKE оголосила, що очікує великого інтересу відвідувачів виставки ADEX, де вона брала участь із широким асортиментом продукції.

Заява MKE також містила наступні вислови:

«Ми прагнемо сприяти встановленню міцних відносин між Азербайджаном і MKE, який має братерські зв’язки між Азербайджаном і Туреччиною від минулого до сьогодення і має багато потужностей, що працюють під державним управлінням і здатні виробляти оборонну промисловість у різних сферах. Братська країна, з якою міцні наші історичні та культурні зв’язки, з кожним днем ​​стає міцнішою завдяки поставкам різної продукції оборонної промисловості та трансферу технологій. В рамках ADEX проводяться двосторонні зустрічі з різними делегаціями високого рівня не тільки з Азербайджану, а й з тюркських республік. Серед наших продуктів, які виділяються на виставці ADEX 2024 своїм широким асортиментом, є останні новинки: піхотна гвинтівка калібру 7,62 мм x 39, автоматична піхотна гвинтівка MPT-55 калібру 5,56 мм, автоматична піхотна гвинтівка MPT-76 MH калібру 7,62 мм, 12,7-мм кулемет, 105-мм і 155-мм танкові та гаубичні боєприпаси, 40-мм автоматичний гранатомет, серія MK Авіаційних бомб і  Гаубиця Явуз 155 мм 52 кал., серія патронів 5,56 мм, серія патронів 7,62 мм, серія патронів 12,7 мм і серія патронів 20 мм. Ця різноманітність продуктів ще раз демонструє, що наша компанія є сильним партнером у сфері оборонної промисловості. MKE має зростаючу частку ринку в регіоні та на міжнародному ринку. На цій виставці ми прагнемо ще більше підвищити нашу глобальну конкурентоспроможність, скориставшись можливістю зустрітися з потенційними клієнтами та виробничими підрозділами, пов’язаними з Міністерством оборони Азербайджанської Республіки та Міністерством оборонної промисловості, просуваючи нашу продукцію та технологічні можливості та проведення спільних заходів. ADEX 2024x пропонує важливу можливість представити потужність Туреччини та інноваційні рішення в оборонній промисловості всьому світу. У цьому контексті наша компанія прагне поглибити свою стратегічну співпрацю з Азербайджаном, яку вона підтримує протягом багатьох років, і зміцнити свої відносини оборонної промисловості з іншими країнами».

 

Залишити коментар