На Філіппінах стартувала Азійська виставка оборони та безпеки «ADAS 2024»

Азіатська виставка оборони та безпеки ADAS 2024 стартувала сьогодні в Манілі, столиці Філіппін. Захід, який відзначає своє 10-річчя, відбудеться у Всесвітньому торговому центрі 25-27 вересня 2024 року. Виставка, організована APAC Expo, організований за підтримки Міністерства оборони Філіппін та Ради національної безпеки.

Цього року ADAS, який зосереджується на модернізації армії Філіппін і проводиться з темою «Десять років розвитку оборонного потенціалу», виділяється як найбільший оборонний захід Філіппін. На заході відбувається різноманітна співпраця для зміцнення оборонної інфраструктури Філіппін та модернізації її обладнання.

Виставка ADAS, що проводиться в рамках організації виставки, присвячена регіональним стратегіям асиметричної війни та кібербезпеки.

Виставка, яка демонструє новітні оборонні технології для сухопутних, повітряних і військово-морських сил, відбулася за участі більш ніж 250 учасниками.

Туреччина - одна з найбільших країн-учасниць з багатьма важливими компаніями, такими як Aselsan, Havelsan, Roketsan, Tusaş, SMT, Sarsılmaz, Otokar і MKE.

Виставка, яка збирає понад 15 000 високопосадовців і лідерів галузі, надає нові можливості  співпраці у сфері оборони.

Залишити коментар