KoçSavunma, Nusret-2024 Davet Tatbikatı’nda yenilikçi ürünlerini sergiledi

Türkiye ev sahipliğinde mayın harekatına yönelik eğitimlerin icra edildiği Nusret-2024 Davet Tatbikatı kapsamında savunma sanayii firmaları, teknolojilerini yerli ve yabancı katılımcılara tanıttı.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı yönetiminde Mayın Filosu Komutanlığı tarafından İzmir Körfezi ile Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde icra edilen tatbikatta savunma sanayii sergisi de düzenlendi.

Savunma sanayii sergisinde KoçSavunma da milli yenilikçi ürünleriyle yer aldı.

KoçSavunma bugün konuya ilişkin olarak yaptığı paylaşımda “NUSRET 2024 Davet Tatbikatı kapsamında, İzmir Alsancak Limanı’nda bulunan TCG SANCAKTAR Amfibi Tank Çıkarma Gemimizde, “MALAMAN” Akıllı Deniz Mayını, Havadan Hassas Mayınlama Konsepti ve Mayın Harbi Veri Merkezi Yazılımı gibi yenilikçi ürünlerimizi sergiledik. Savunma sanayiinde öncü teknolojilerimizle, deniz güvenliğini sağlamak için durmaksızın çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Nusret-2024 Davet Tatbikatı

Türkiye'den 13, Romanya, Bulgaristan, İspanya, Yunanistan ve İtalya'dan 9 olmak üzere toplam 22 geminin katılımıyla başlayan Nusret-2024 Davet Tatbikatı, İzmir Körfezi ile Karadeniz Ereğlisi yaklaşma sularında icra ediliyor. Tatbikata 16 ülkeden 33 gözlemci iştirak ediyor.

Yorum yapın