REPKON ve REPKON Defence ADEX 2024’te ziyaretçilerini ağırlıyor

Eylül ayında Polonya, Avustralya ve Güney Afrika’daki fuarlara katılarak uluslararası tanıtım faaliyetlerinde bulunan REPKON, yeni durağı Azerbaycan’da çözüm ve teknolojilerini sergiliyor.

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen Azerbaycan Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’na katılan REPKON ilk gün standında ziyaretçilerini ağırladı.

REPKON fuarın ilk gününe ilişkin olarak aşağıdaki paylaşımı yaptı:

“ADEX 2024 Bakü’de ilk gün! En yeni çözümlerimizi ve teknolojilerimizi sergilediğimiz 3A200 standımızda ziyaretçilerimizi ağırlama ayrıcalığını yaşıyoruz. Standımızı ziyaret eden, ilgilerini belirten tüm misafirlerimize en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Henüz tanışmadıysak; önümüzdeki birkaç gün içinde sizi görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.”

REPKON Defence’in paylaşımında ise “24-26 Eylül tarihlerinde Bakü’de düzenlenecek ADEX 2024 Savunma Sanayi Fuarı’nda biz de yerimizi alıyoruz. Standımıza uğrayarak, yüksek teknolojiyle geliştirdiğimiz yenilikçi ürünlerimizi ve çözümlerimizi yakından inceleyebilirsiniz. Bizi 3A200 numaralı standımızda ziyaret etmeyi unutmayın. Savunma sanayiindeki en son gelişmeleri konuşmak ve geleceğe birlikte yön vermek için sizi bekliyoruz!” ifadelerine yer verildi.

Türk savunma sanayi firmalarının güçlü bir katılım gösterdiği fuar, 26 Eylül’e kadar sürecek.

Fuar Avrasya ve Kafkasya ülkeleri başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinden delegasyonları ve sektör profesyonellerini bir araya getiriyor.

Yorum yapın