HAVELSAN, ADEX’in ilk gününde işbirliği fırsatlarını değerlendirdi

Dün Bakü’de başlayan Azerbaycan Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nda (ADEX 2024) yerini alan HAVELSAN fuarın ilk gününde yurt içinden ve yurt dışından ziyaretçilerini ağırlayarak yoğun bir gün geçirdi.

HAVELSAN fuarın ilk gününe ilişkin Linkedin’den yaptığı paylaşımda “Can Azerbaycan'da düzenlenen ADEX 2024 Fuarı’nın ilk gününde standımızda teknolojilerimizi sergiledik. Savunma Sanayii Başkanımız Prof. Dr. Haluk Görgün ile birlikte Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov başkanlığındaki Azerbaycan yetkilileri ile savunma projeleri ve güvenlik alanlarındaki iş birliğine dair heyetler arası görüşmelere katıldık.” ifadelerine yer verdi.

Savunma ekipmanları alanında üretici ve geliştirici şirketleri, savunma bakanlarını, genelkurmay başkanlarını, üst düzey askeri yetkilileri bir araya getiren fuar 26 Eylül’e kadar devam edecek.

HAVELSAN fuar süresince platform ve sistemlerini katılımcıların beğenisine sunacak, ileri teknolojik kabiliyetleri hakkında bilgilendirme yapacak ve iş birliği fırsatlarını değerlendirilecek.

Yorum yapın