Перший сигнал надійшов від національної базової станції 5G

Перший сигнал було отримано від національної портативної системи приватної мережі 5G компанії ULAK Haberleşme, першого вітчизняного та національного виробника базових станцій Туреччини.

Як повідомили кореспонденту АА в ULAK Haberleşme, прискорено роботи над інфраструктурою 5G, тендер на яку планують провести наступного року та ввести в експлуатацію в січні 2026 року.

ULAK Haberleşme досягла важливого нововведення, зробивши локальні та національні базові станції 4.5G, встановлені на стаціонарних опорах, портативними та розширивши зону їх покриття.

У цьому контексті ULAK Haberleşme, яка продовжує свої проекти, що сприяють цифровому процесу відповідно до остаточного графіку Туреччини, відповідно до співпраці з промисловими організаціями та операторами, розробила наскрізне рішення для приватної мережі 5G.

Портативна приватна мережа 5G, що складається з радіо 5G, базової станції 5G і компонентів базової мережі 5G, вироблених ULAK Haberleşme, відкрила двері в нову еру завдяки досягненню високих швидкостей передачі даних.

Перший сигнал на конференції 6G

Перший сигнал було отримано від системи приватної мережі 5G, яка була представлена ​​на конференції 6G, що відбулася в Стамбульському університеті Медіполь. Мережева система 5G привернула увагу своєю високою швидкістю передачі даних, високою системною потужністю та низькою затримкою.

Компанія ULAK Haberleşme, яка досягла високошвидкісних результатів у радіоінтерфейсі, провівши пробні дослідження технології 5G на відкритому повітрі та в приміщеннях, також продовжує свої дослідження радіорозробки найскладнішої технології 5G на повній швидкості.

У результаті досліджень ULAK Haberleşme почне працювати над наскрізними системами бездротового зв’язку 5G і візьме на себе важливі обов’язки щодо поширення технології 5G по всій країні через приватні мережі.

«Ми провели демонстрацію замкнутої мережі 5G»

Генеральний директор ULAK Haberleşme Рушен Кьомюрджю заявив, що вони провели демонстрацію замкнутої мережі 5G і сказав: «Ми транслюємо трансляції 5G на частоті 3,5 ГГц за спеціальним дозволом, який ми отримали від Управління інформаційних технологій і зв’язку. Ми демонструємо приватну мережу виробництва ULAK з її вітчизняним обладнанням і програмним забезпеченням щодо технології 5G».

Підкреслюючи, що вони надають активні польові послуги в 4.5G з приблизно 3 тисячами базових станцій по всій Туреччині, Кьомюрджю сказав, що вони також готують свою продукцію для 5G і що ULAK Haberleşme буде готова зі своїми вітчизняними продуктами після офіційного тендеру, який відбудеться в Туреччині.

Кьомюрджю заявив, що вони вперше провели «тест сигналу» з національною приватною мережею 5G і сказав:

«Тут ми прагнемо продемонструвати високу швидкість, досягнуту в 5G зі спеціальною частотою. Швидкість, яку ми виробляємо, показуємо учасникам наради на екрані — 1,4 гігабайти в секунду. Найважливішою відмінністю 5G є його швидкість і охоплення. Він спрямований на те, щоб наші громадяни досягли швидкості, яка у 50 разів перевищує технологію, яка зараз використовується. Ми розробляємо пов’язані з цим продукти. Програмне забезпечення, базові станції та апаратне забезпечення тут виробляються національно. У цьому відношенні ми можемо сказати, що наскрізний проект 5G завершено».

Джерело: АА

 

Залишити коментар