ULAK Haberleşme,  yeni nesil haberleşme çözümleriyle ADEX’te yerini aldı

Türk savunma sanayinin güçlü bir katılım gerçekleştirdiği 5. Azerbaycan Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı (ADEX 2024), başkent Bakü’de dün kapılarını açtı.

ULAK Haberleşme de Avrasya ve Kafkasya ülkeleri başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından delegasyonları ve sektör profesyonellerini bir araya getiren fuara katılım sağladı.

Şirketten konuyla ilgili olarak “ADEX (Azerbaijan International Defense Exhibition) Fuarı 24-26 Eylül tarihleri arasında ziyaretçilerine kapılarını açtı. Yeni nesil haberleşme çözümlerimizi katılımcılarla ve global ekosistemimizle buluşturmak için hazırız.” paylaşımı yapıldı.

Genel Müdür Ruşen Kömürcü’nün de hazır bulunduğu fuarda ULAK Haberleşme, Türkiye’den ve yabancı ülkelerden üst düzey ziyaretçilerini ağırladı.

Türk savunma sanayiinin Azerbaycan ile mevcut iş birliğini daha da ileriye taşıdığı ve yeni stratejik ortaklıklar kurduğu ADEX 2024’te Ulak Haberleşme yeni iş birlikleri yapmak, yenilikçi ürünlerini uluslararası ziyaretçileriyle buluşturmak için temaslarda bulunacak.

Yorum yapın