ULAK Haberleşme, 6G Konferansı’na katılacak

Türkiye’nin yerli ve milli baz istasyonu üreticisi ULAK Haberleşme, İstanbul Medipol Üniversitesinde düzenlenen 6G Konferansı’na katılacağını duyurdu.

Konuyla ilgili yapılan paylaşımda “6G vizyonuna yönelik kritik konuların masaya yatırıldığı; akademi, endüstri ve düzenleyici kurumları bir araya getiren 6G Konferansı için hazırız!” ifadelerine yer verildi.

Etkinliği İstanbul Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi 6. nesil kablosuz haberleşme teknolojisi çalışmaları kapsamında düzenliyor. 2017 yılından beri gerçekleştirilen çalıştayların devamı niteliğindeki konferansın açış konuşmalarını Milletvekili Dr. Ömer İleri, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Dr. Çetin Ali Dönmez ve Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün gerçekleştirecek.

23-25 Eylül tarihlerinde İstanbul Medipol Üniversitesi Güney Kampüs Konferans Salonu’nda yapılacak olan konferans, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Millî Savunma Bakanlığı, Savunma Sanayi Başkanlığı ve TÜBİTAK’tan üst düzey yöneticileri, Ulak Haberleşme, Turkcell, Türk Telekom, Vodafone, Ericsson, ASELSAN, Nokia gibi firmaları ve dünyanın dört bir yanındaki üniversitelerden akademisyenleri buluşturuyor.

Yorum yapın