Розпочався саміт з управління талантами оборонної промисловості

Сьогодні розпочався саміт з управління талантами в оборонній промисловості, організований Управлінням оборонної промисловості та Академією оборонної промисловості Туреччини.

У саміті з управління талантами, який проходитиме у 7 сесій і включатиме 35 спікерів, взяли участь віце-президент Джевдет Їлмаз, Голова Управління оборонної промисловості проф. докт. Халук Ґоргюн, а також були присутні представники оборонної промисловості та державних установ, ректори та академіки університетів.

У своєму виступі на саміті віце-президент Джевдет Їлмаз звернув увагу на важливість високотехнологічного виробництва та людських ресурсів в оборонній промисловості Туреччини. Їлмаз сказав: «Наша головна мета в оборонній промисловості — не передавати на аутсорсинг будь-який продукт, який ми можемо виробляти власними силами, і постійно підвищувати наші місцеві та національні ставки. Наш минулий досвід чітко показав, що досягнення повної незалежності в розробці та виробництві оборонної продукції є необхідністю».

Голова Управління оборонної промисловості Ґьоргюн також заявив, що саміт з управління талантами є початком нової ери для оборонної промисловості та зазначив, що ця платформа буде зосереджена на управлінні компетенціями та розвитку навичок.

Саміт з управління талантами, який буде зосереджений на інноваційних стратегіях, найкращому досвіді та рішеннях, придатних для динамічної структури оборонної промисловості, спрямований на те, щоб професіонали галузі могли поділитися своїми знаннями та досвідом, розробити спільні проекти та створити міцну кадрову інфраструктуру майбутнього оборонної промисловості.

У 2-й день Саміту в 7-й сесії візьмуть участь генеральні менеджери провідних компаній оборонної промисловості Туреччини. На цій останній сесії під назвою «Програма управління талантами лідерів» будуть виступати генеральний менеджер ASELSAN Ахмет Акьйол, генеральний менеджер TUSAŞ Ахмет Акйол, генеральний менеджер ROKETSAN Мурат Ікінджі, генеральний менеджер HAVELSAN Мехмет Акіф Наджар, генеральний менеджер STM Озгюр Гюлерюз і генеральний менеджер TEI Махмут Акшіт.

Залишити коментар