TURAÇ представить свою продукцію та можливості на İGEF

Компанія TURAÇ, яка виробляє та продає боєприпаси для легкої зброї в галузі оборонної промисловості, особливо в секторі полювання та стрільби, оголосила в дописі у своїх акаунтах у соціальних мережах, що вона буде на стенді під номером T402 на ярмарку İGEF 2024, який відбудеться у виставковому центрі Ankara Congresium 19-21 вересня 2024 року.

TURAÇ представить свою продукцію та послуги на İGEF офіційним особам з іноземних держав і представникам компаній, які можуть бути потенційними клієнтами.

Компанія оцінюватиме нове співробітництво на İGEF, де компанії, що утворюють ланцюжок постачання з відповідних секторів, об’єднаються та матимуть можливість встановити нові комерційні відносини.

Ярмарок обладнання для внутрішньої безпеки İGEF проводитиметься вперше цього ркоу під егідою Міністерства внутрішніх справ, за підтримки Головного управління безпеки, Головного командування жандармерії, Торгової палати Анкари, Фонду посилення сил поліції Туреччини (TPTGV), Фонду громадського порядку Жандармерії, зброї Асоціація виробників і вибухових речовин (SİSİAD).

Залишити коментар