İGEF, 2. gününde ziyaretçilerini ağırlamaya  devam etti

Türkiye’de iç güvenlik ekipmanlarına yönelik ilk ve tek organizasyon olma özelliğini taşıyan İGEF (İç Güvenlik Ekipmanları Fuarı) ilk günün ardından ikinci gününde de yoğun bir ilgiyle ziyaretçilerini ağırlamaya devam etti.

iGEF’ten fuarın ilk gününe ilişkin yapılan değerlendirmede “İç Güvenlik Ekipmanlarına yönelik yerli ve milli ülkemizin ilk ve tek fuar organizasyonu olan İGEF, ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Fuarımızın ilk gününden görüntüler, hem kamu hem de özel sektörün yoğun katılımıyla büyük bir heyecan yarattı. Teknoloji ve güvenlik ekipmanlarının sergilendiği stantlar, yerli üreticilerimizin ne denli ileri düzey çözümler sunduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. İlk günün yoğun katılımı ve pozitif geri dönüşleri, İGEF 2024'ün sadece bir fuar değil, aynı zamanda yerli savunma sanayisinin dünyaya açılmasında önemli bir adım olduğunu kanıtladı. Siz de bu dinamik ve yenilikçi ortamın parçası olmak için bizi takipte kalın!” ifadelerine yer verildi.

İçişleri Bakanlığı himayesinde, Türk Polis Teşkilatı Güçlendirme Vakfı (TPTGV) ve Silah Sanayi Patlayıcı Maddeler ve İş Adamları Derneği (SİSİAD) iş birliği ile düzenlenen fuar ikinci gününde de katılımcı firmaların sergilediği ileri teknolojiye sahip mühendislik çözümleri ve yenilikçi ürünler ilgiyle karşılandı.

Güvenlik teknolojileri ve ekipmanlarının yanı sıra, silah sanayinin ilgili kollarının bir araya geldiği etkinliklerde üst düzey emniyet mensupları, bürokratlar ve güvenlik ekipmanları tedarikçileri  iç güvenlik konularında bilgi alışverişinde bulundu. Katılımcılar iç güvenlik stratejilerine yönelik  güncel bilgiler paylaştı.

23 ülkeden resmî heyetin, yurt içi ve yurt dışından 70’i aşkın firmanın katıldığı fuar 21 Eylül'e kadar devam edecek.

İlgili sektörlerden tedarik zincirini oluşturan firmaların bir araya gelip yeni ticari ilişkiler kurma imkanı bulduğu İGEF’in Türkiye’nin üretim kapasitesini göstermeye, yeni iş birliklerine ve uluslararası bir ağ oluşturmaya katkı sunması bekleniyor.

İGEF, 2. gününde ziyaretçilerini ağırlamaya devam etti

Yorum yapın